Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díj 2021

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes etikus piaci magatartást. Gyártás kategóriában a TortaPalota, szolgáltatás kategóriában az Öreghegyi Patika, kereskedelem kategóriában a Pinke Szivárvány Bt. kapta az elismerést. 

Idén is – immáron hetedszer – Székesfehérváron tevékenységet végző egyéni és társas vállalkozásokat, nonprofit szervezeteket jelölhettek a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Közülük választotta ki az Alapítvány azt a kereskedőt, üzletet illetve gyártót, akit érdemesnek tartott az etikus és felelősségteljes piaci magatartása alapján az elismerésre. A díjat három kategóriában adományozták. Gyártás kategóriában a TortaPalota, szolgáltatás kategóriában az Öreghegyi Patika, kereskedelem kategóriában a Pinke Szivárvány Bt. kapta az elismerést.  A díjat Róth Péter, Székesfehérvár Megyei Jogú Város alpolgármestere, Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért kurátora és Domokos Tamás, a Kodolányi János Egyetem Fejlesztő Szociológia Kutatótanszék tanszékvezetője adta át.

A 2021-es év díjazottjai:

Kereskedelem kategória: Pinke Szivárvány Bt.

A családi vállalkozás 1994-ben indult útjára. Az évek alatt folyamatosan bővült a festékkínálat, sokféle keverőrendszer található az üzletben és az ezekhez kapcsolódó segédanyagok, amelyek mind az autós, mind az ipar, mind a lakosság igényeit kielégíti. Pinke László, mint tulajdonos, folyamatosan részt vesz az üzlet napi működésében a kiszolgálás, a színkeverés, szakmai tanácsadások és az árubeszerzés területén.

 

Szolgáltatás kategória: Öreghegyi Patika

2006 júniusában, családi vállalkozásként nyílt meg az Öreghegyi Patika. Dr. Magyar Tamás és dr. Magyarné dr. Tóth Katalin mindketten gyógyszerészek, családjaikban több egészségügyi, gyógyszertári dolgozó is volt. A nyitástól kezdve igyekeztek egy családias légkörű gyógyszertárt üzemeltetni – mind a munkatársakat, mind a vásárlókat tekintve. A vásárlóik nagy részét régóta ismerik, figyelemmel tudják kísérni a változásokat az egészségükben, életükben.

Gyártás kategória: TortaPalota

A TortaPalota 2015-ben nyitotta meg kapuit a Géza utcában. Szabari Éva cukrász különleges dizájnú, igényes tortákat készített nemes alapanyagok felhasználásával. A finom tortáknak híre ment, és az elégedett vevők szorgalmazták, hogy készüljenek születésnapi torták és sütemények is, melynek következtében nyílt meg a Géza utcai műhely mellett egy üzlet a ZONE Bevásárlóparkban tavaly. Jelenleg 5 fővel működik a vállalkozás.


Vissza

Eseménynaptár

2024 Április

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
14
8
9
10
11
12
13
14
15
15
16
17
18
19
20
21
16
22
23
24
25
26
27
28
17
29
30
     
18
Fogyasztóvédelmi kiadvány
Támogatónk

LISZI Akadálymentes nézet