Átadták az elismerő okleveleket 2020-ban is

Elismerő oklevelet adományozott három közszolgáltatásban dolgozó személynek az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. Az oklevelet a székesfehérvári civil szervezetek és a helyi közösség munkájának önzetlen segítéséért, fejlődésük támogatása elismeréseként kapta Heim Ildikó, Schneider Istvánné és Csete Gábor. Az elismerés átadására sajtótájékoztatón került sor, melyen részt vett Róth Péter, Székesfehérvár Megyei Jogú Város alpolgármestere, Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért kurátora és Domokos Tamás, az Echo Network Koordinációs, Beruházó és Finanszírozó Zrt. vezérigazgatója.

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért 2016 novemberében jelentette be, hogy 2017-től elismerő oklevelet adományoz olyan magánszemélyeknek, akik legalább öt éve dolgoznak állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen és sokat tettek a civil szervezetekért és a helyi közösségért. A közszolgáltatásban dolgozókkal napi kapcsolatban vannak a fehérvári civil szervezetek is, egymás munkáját segítve, kiegészítve. A közszolgáltatásban dolgozók személyes elköteleződése, támogató hozzáállása nélkül a civil szektor programjai, szolgáltatásai, rendezvényei nehezebben tudnának megvalósulni.

A javaslatokat bárki megtehette az alapítvány honlapján. A véleményeket értékelve született meg a döntés, hogy 2020-ban Heim Ildikó, a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodája munkatársa, Schneider Istvánné, a Székesfehérvári Járási Hivatal járási hivatalvezető- helyettese és Csete Gábor, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. természetvédelmi szakmai vezetője kapja az elismerést.

 

Az elismerésben részesülők:

Heim Ildikó a Polgármesteri Hivatal Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodájának munkatársa

 

Heim Ildikó 2007 óta végzi a civil szervezeti rendszerrel kapcsolatos feladatokat, ellátja a különféle szervezetek működésének, tevékenységének támogatásával és szakszerű tájékoztatásával kapcsolatos teendőket. Rendszeres kapcsolatot tart az önkormányzati fenntartású intézményekkel, az egyházi és civil szervezetekkel, valamint a társadalmi felelősségvállalási tevékenységet folytató vállalkozásokkal, ezen felül segíti az egyes szektorok közötti partnerség kialakítását, erősítését. Segítséget nyújt a civil szervezetek részére ügyeik gyors és hatékony intézésében. Szakmaisága, lelkiismeretessége kedves, előzékeny természettel párosul, nagyon jó kapcsolatot ápol az ügyfelekkel. A szervezetek és intézmények vezetői, képviselői, valamint a hivatali munkatársai egyaránt bizalommal fordulhatnak hozzá!

 

Schneider Istvánné, a Székesfehérvári Járási Hivatal járási hivatalvezető- helyettes

 

Schneider Istvánné több mint 20 éve dolgozik a közigazgatásban. Fogyasztóvédelmi területen vezetőként különböző beosztásokat töltött be. Valamennyi munkaterületen törekedett a civil szervezetekkel való együttműködésre, kapcsolattartásra. Több alkalommal maga is tartott szakmai tájékoztatót különböző nonprofit szervezet tagjainak, illetve vezetőként nemcsak lehetővé tette, hanem támogatta, elősegítette azt, hogy a fogyasztóvédelmi hatóság munkatársai minél szélesebb körben tudják ismertetni a fogyasztókkal az alapvető jogaikat. Jelenlegi beosztásába, a Székesfehérvári Járási Hivatal járási hivatalvezető-helyetteseként is elsődleges szempont a számára a civil szervezetekkel való együttműködés, a székesfehérvári járásban élők problémáinak megoldása.

 

Csete Gábor, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. természetvédelmi szakmai vezető

Csete Gábor a munkáját hivatásának tekinti. A civil szférában is otthonosan mozog, fő célja egy olyan ökoháló kiépítése, amelyben a civil szervezetek és kezdeményezések szoros összhangban tarthatók. Többek között az ökológiai folyosók felmérésében, a védetté nyilvánítási folyamatok levezénylésében aktív szerepet vállal, erdészekkel, vadásztársaságokkal szoros kapcsolatot ápol. Nevével, munkásságával a Völgyhíd Alapítvány élőhely felmérési munkáiban, a Fecskebarát Fehérvár programban, a 10 millió fa programban, a Madárbarát Kert programban, egyetemek oktatási programjaiban és a Turisztikai Ügynökség szakmai stábjában is találkozhatunk. Aktívan részt vesz az illegális hulladéklerakások felszámolásában, állatmentésben. A Sóstó Természetvédelmi Terület ökotúráinak megálmodója.


Vissza

Eseménynaptár

2022 Május

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
      
1
17
2
3
4
5
6
7
8
18
9
10
11
12
13
14
15
19
16
17
18
19
20
21
22
20
23
24
25
26
27
28
29
21
30
31
     
22
Fogyasztóvédelmi kiadvány
Támogatónk

LISZI Akadálymentes nézet