Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díj 2020

Gyártás kategóriában az El-Dent 96 Kft., szolgáltatás kategóriában a Virág-Ajándék Üzlet, kereskedelem kategóriában a Kenderzsineg mezőgazdasági bolt kapta az elismerést. Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes etikus piaci magatartást.

Idén is – immáron hatodszor – Székesfehérváron tevékenységet végző egyéni és társas vállalkozásokat, nonprofit szervezeteket jelölhettek a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Közülük választotta ki az Alapítvány azt a kereskedőt, üzletet illetve gyártót, akit érdemesnek tartott az etikus és felelősségteljes piaci magatartása alapján az elismerésre. A díjat három kategóriában adományozták. Gyártás kategóriában az El-Dent 96 Kft., szolgáltatás kategóriában a Virág-Ajándék Üzlet, kereskedelem kategóriában a Kenderzsineg mezőgazdasági bolt kapta az elismerést.
A díjat a Fogyasztók Világnapjához kapcsolódóan adományozzák. A világnapot 1983 óta ünneplik világszerte. John F. Kennedy amerikai elnök 1962. március 15-én hirdetett ki egy történelmi nyilatkozatot, melyben a négy alapvető fogyasztói jogot (jog a biztonsághoz, az információhoz, a választáshoz és a képviselethez) foglalta össze, az évek során ezek száma nyolcra emelkedett, kibővült a meghallgatás, a kártérítés, az oktatás és az egészséges környezethez való joggal.

A 2020-as év díjazottjai:


Kereskedelem kategória: Kenderzsineg mezőgazdasági bolt
A családi vállalkozásként működő Kenderzsineg Kft. 2012 májusában vette át a korábbi Agro-Mix mezőgazdasági bolt üzemeltetését. A tulajdonosok fontosnak tartják, hogy üzletükben mindent megtaláljanak, amire a kertben szükség lehet. A fő profil megtartása mellett minőségi áruvaL ÉS díjmentes kertészmérnöki tanácsadással várják vásárlóikat. Hasznos információkat közölnek több médiafelületen is a városban ingyenesen, amellyel nagyon sok kertbarátnak segítenek.

Szolgáltatás kategória: Virág-Ajándék Üzlet
Nagy Jánosné férjével 1979-ben nyitotta meg virágüzletét Székesfehérváron a Sarló utcában. Hét évvel ezelőtt költöztek mai helyükre, a Budai útra. A vállalkozáshoz kapcsolódóan üvegházat és tanyát is üzemeltetnek, virágokat és örökzöldeket nevelnek. A virágos szakma kreativitást, kemény szellemi és fizikai munkát jelent a vásárlók maximális kiszolgálása mellett. Igazi családi vállalkozás az övék, a tulajdonosok gyermekeikkel közösen dolgoznak a cégben.

Gyártás kategória: El-Dent 96 Kft.
Az EL-DENT Szájsebészeti és Implantológiai Centrum teljes körű fogászati ellátást nyújt esztétikai fogászat, szájsebészet, implantológia, fogmegtartó kezelések, kerámia fogpótlások területén. A fogorvosok több évtizedes tapasztalata és folyamatosan frissülő szakmai tudása biztosítja a magas színvonalú fogászati ellátást. Célja, hogy a páciensek olyan mosollyal lépjenek ki a rendelőből, ami egészségessé, harmonikussá teszi életét, és magabiztosságot ad.

Az elismeréseket egy későbbi időpontban adják át a díjazottaknak.


Vissza

Eseménynaptár

2022 Január

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
     
1
2
52
3
4
5
6
7
8
9
01
10
11
12
13
14
15
16
02
17
18
19
20
21
22
23
03
24
25
26
27
28
29
30
04
31
      
05
Fogyasztóvédelmi kiadvány
Támogatónk

LISZI Akadálymentes nézet