Köszörülde-Kulcsmásolda

1986-ban "Köszörülde-Kulcsmásolda" néven nyitottam meg üzletemet, s egyben műhelyemet, mint kisiparos. Induláskor így reklámoztam üzletemet: "Nincs kulcsa? A Köszörülde megoldja." "Életlen a kése? A Kulcsmásolda megoldja." Sokan megjegyzéseket tettek a kitalált üzletcímre, de az idő beigazolta, hogy jó volt a névválasztás, mert ma már összenőtt a tulajdonos, Herman Tibor nevével. Eleinte a fő profilom: az élezés (háztartásban fellelhető életlen eszközök, szerszámok: kések, ollók, húsdarálók, bárdok, kerti ollók, korcsolya, stb.), és a kulcsmásolás volt. Kezdetben, hogy a munkaidőt jobban kihasználjam, elvállaltam mindent (pl.: babakocsi-kerék csere, használt korcsolyacipők vétele - eladása), amire megkértek a hozzám betérők. Később bővítettem tevékenységi körömet zárjavítással, mert a kulcsmásolással együtt járt az, hogy a zár is időközben romlott a lakásokban, s úgy gondolták a vevők, hogy kihez is fordulhatnának, ha nem a kulcsmásolóshoz. A harmadik évet már feleségemmel kezdtük. Ekkor már annyi munkám volt, hogy dolgozni és kiszolgálni, már egyedül kevés voltam ehhez. Bővült a gépparkom: automata kulcsmásológéppel, valamint pantográf géppel. Belekezdtünk a névtábla gravírozásába, amit eleinte heti két alkalomra vállaltunk. Igény volt továbbá a szálloda-rendszerű zárak készítésére és programozására. A rendszerváltás után sok nyugati autó került az országba, egy kulccsal, vagy anélkül. Ezért szolgáltatásunkat bővítettük: kulcshoz zárat, zárhoz kulcsot készítettünk. 1995. március 1-jétől megalapítottuk a Köszörülde-Kulcsmásolda Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot, röviden: Köszörülde-Kulcsmásolda Bt-t. A számítástechnika hozzánk is elérkezett. Lecseréltük a pantográf gépet számítógép vezérlésű mechanikus gépre, amit követett három év múlva egy lézergravírozó gép. Ezzel a két géppel már széles skálán mozoghattunk vevőink igényei között. Gravírozunk: fémre, fára, üvegre, műanyagra, medálba, gyűrűbe (kívül és belül is tudunk feliratozni.) Vásárolhatnak hozzá nálunk is kapható flaskát, tollat, kulcstartót, továbbá késeket, tőröket, ollókat.

Tevékenységi körök:

- Kulcsmásolás: azonnal, illetve megvárható mennyiségtől függően: lakás és autókulcsok pl: pontfuratos, lapramart, tollas és trezorkulcsok másolása, egyedi kulcsok készítése: pinceajtó-, templomajtókulcs. Főkulcs-rendszerű zárbetétek készítése. Immobilizeres kulcsok másolása és autóhoz való beprogramozása.

- Élezés: 2-3 nap - kés, olló, húsdaráló, kerti olló, szeletelőgép-tárcsa, láncfűrész, ásó, pedikűr szerszámok, hajnyíró, állatnyíró. Korcsolya élezését azonnal elkészítjük.

-  Rádiófrekvenciás távirányítók programozása

- Zárjavítás, zárprogramozás: 1-2 nap: lakás-, gépjárművek zárainak javítása, "zárhoz kulcsot, kulcshoz zárat" készítünk. Zárbetétek és lakatok árusítása és azonos kulcsra programozása.

- Gravírozás: 1-2 nap (megrendelt mennyiségtől függően) számítógépes gravírozás: fémbe, fára, műanyagra, üvegbe, bőrbe, ajándéktárgyakra, ékszerbe: gyűrűbe (kívülre és belülre), medálba, karkötőre, óra hátlapjára..

-  Fejfák feliratozását vállaljuk.
-  Bélyegző készítés rövid vállalási időre.

Árusítunk: flaskát, névjegykártyatartót, kulcstartót, kulcsjelölőt, kulcskarikát, ollót, pedikűr szerszámokat, kést, zsebkést. Lakatot, zárbetétet. Biztonsági zárbetéteket: amelyek kódkártyával ellátottak, és csak nálunk másolható hozzá kulcs.

 

Nyitva tartás:

Hétfő-péntek: 8:00-17:00
Szombat: 8:00-12:00


Honlap:
facebook: Köszörülde-Kulcsmásolda bt.


E-mail:
koszorulde@gmail.com


Telefon:
(22) 345 216


Cím:
8000 Székesfehérvár, Gáz u. 11.

 

vissza

Eseménynaptár

2024 Április

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
14
8
9
10
11
12
13
14
15
15
16
17
18
19
20
21
16
22
23
24
25
26
27
28
17
29
30
     
18
Fogyasztóvédelmi kiadvány
Támogatónk

LISZI Akadálymentes nézet